Bronzszobor szokott ilyen szép lenni

18+ képek - Simogatásra csábít a gyönyörű Rebecca

Egy tökéletesen kimunkált bronzszoborra emlékeztet Rebecca hívogatóan bársonyos, egyenletesen sima bőre, az aranyló barna színével együtt. Az embernek kedve lenne a kezével is felfedezni!

Szobrász sem formázhatna szebbet Rebeccánál képgaléria

2013.03.28 19:29ma.hu
Fotó: Exgirlfriend (A galériához KATT a képre!)

Múzeumban vagy kiállításon járva néha egy-egy igazán eltalált dombormű szinte könyörög, hogy érintsük meg, a látvány annyira magával ragadó, hogy muszáj kézzel is megvizsgálni. Persze ez csak ritkán adatik meg, általában a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" elvet követik ezek a tárlatok.

Mint ahogy sajnos Rebeccát is csak a szemünkkel simogathatjuk végig, pedig a formái, a bőre finomsága és a színe pont olyan, mint egy remekbe szabott bronzszobor. Csak ő mozog is, sőt, vetkőzik.

Hát nem csodálatos?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.