Nem sok ruhát visel Gloria

18+ képek - Természetadta meztelenséggel a természetben

Imádja a természet közelségét a szépséges Gloria Patrizi, de csak akkor tudja igazán érezni, ha minél kevesebb ruha áll az útjába. Most is csak mutatóba vett fel pár darabot, azt is jól kigombolva!

Beleolvad a természetbe a szexi Gloria Patrizi képgaléria

2013.09.14 18:59ma.hu

Nem véletlenül járja az a hír az olasz nőkről, hogy forróvérűek, Gloria Patrizi is csak úgy ontja magából a kéj ígéretét, ahogy csupasz felsőtesttel végzi el a gazdaságban az összes munkát. Hol lepihen a szalmakupacra, hol a lovat csutakolja le, de a mellét sosem csomagolja be, ami nagyon jól is van így, több donnának kellene követnie a példáját - feltéve persze, hogy hasonló testi adottságokkal bír.

Fotó: Girls of Desire (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.