Nincs ám mindenütt öltözős hideg!

18+ képek - Valahol még mindig meztelenül napoznak a nők

Nálunk teljesen határozottan, és úgy tűnik, makacsul beköszöntött már az ősz, de jó hír, hogy vannak a Földön olyan helyek, ahol ilyenkor is meztelenül napoznak a szebbnél szebb nők.

Holly Szicíliában képgaléria

2013.09.09 19:29ma.hu

Van egy mondás, miszerint a Földön valahol mindig nyár van, úgyhogy tulajdonképp a mostanihoz hasonló ocsmányszürke, lehangoló őszben csak annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk azt a helyet. Most például nem is kellett a világot megkerülni, csak egy kicsit délebbre menni, és Szicília szigetén máris megtaláltuk a szikrázóan kék eget, meg a vetkőztetően melegen sütő napot.

Ezek után már tényleg nem kellett sokáig keresgélni, hogy rábukkanjunk a szépséges Hollyra, aki kihasználja a Nap áldott sugarait, és máris csak úgy potyogtatja lefelé magáról a ruhákat, míg teljesen pucér nem lesz. Akkor aztán elnyújtózik a melegben és élvezi az életet.

Élvezze Ön is!

Fotó: Baberoad (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.