Ágyba csábít Nicole Aniston

18+ képek - Óh, az a falatnyi kis bébidoll...!

Jó lesz odafigyelni ezekre az Anistonokra, még akkor is, ha a híres színésznő csak névrokon. Úgy látszik, ők eredendően arra teremtettek, hogy magukhoz vonzzák a férfiszemeket!

Hűű, de jól áll Nicole-nak a bébidoll! képgaléria

2013.09.04 19:29ma.hu

Nicole Anistonnak semmi valódi rokoni kapcsolata nincs híres névrokonával, de az biztos, hogy egyikőjüket sem kergetné ki senki a hálószobájából, ha véletlenül arrafelé tévedne.

Persze Nicole-nak nem is nagyon hisszük el, hogy csak véletlenül bukkant fel, az ember ritkán szokott csak úgy, "véletlenül" szexi, csábító bébidollban flangálni, ami ráadásul épp annyival kisebb, hogy finoman megvillanjon a mellbimbó barna udvara.

Uraim, öveket be... akarom mondani, kicsatolni, ez kemény menet lesz!

Fotó: Twistys (Ha többet akar látni, KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.