Direkt áll be a vízesés alá

18+ - Vizezi a pólóját, hogy jól látszódjon keble formája

Finoman szólva is kissé övön aluli, ahogyan Valerie Cormier visszaél a lehetőségeivel. Nem elég, hogy egy szűk, testhezálló trikót húz a gömbölyded idomaira, de aztán azt még be is vizezi...!

2013.08.31 18:59ma.hu

Na ez már mindennek a netovábbja, amit Valerie Cormier művel szegény szerencsétlen férfinéppel, ez bőven kimeríti a cserbenhagyásos izgatás minden vétségét. Mert az még csak hagyján, hogy kebleit, aminél a természet sem volt szűkmarkú, még egy kicsit meg is fejeli, épp csak annyira, hogy melltartó nélkül is feszesen ringjon a nyaka alatt.

De hogy ezek után képes egy testhezálló trikót venni, majd abban beállni a vízesés alá, hogy az átnedvesedett darab lényegében semmit ne takarjon, sőt, még ki is emelje a formákat?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.