Nudista buli lesz Kenzie kertjében

18+ képek - Kerti partira készül, de pajzánra ám!

Az a legjobb kerti parti, aminek van valami központi témája: néhányan ilyenkor szeretnek karibi hangulatot varázsolni, mások afrikaiban nyomják, Kenzie viszont úgy döntött, nudista bulit rendez.

Pucérparti készülődik Kenzie-nél képgaléria

2013.09.11 19:29ma.hu
Fotó: X-Art (A galériához KATT a képre!)

Kenzie nem csinál nagy felhajtást abból, hogy mit vegyen fel abban a buliban, amit ő maga szervezett a hátsó kertben. Sőt, a dekorációval sem foglalkozik többet, mint amennyi feltétlenül muszáj: a háttérben rögtön ott a tengerpart, a vendégek inkább arra fognak figyelni, no meg egymásra, semmint a csili-vili díszekre.

Ami Kenzie-t illeti, ő máris készen áll a fogadásra, a meghívók alján amúgy is ott állt a mottó: "megjelenés alkalomhoz illően, öltözet nélkül", úgyhogy a divattervezők most hoppon maradtak, de az biztos, hogy a résztvevők minden szempontból kielégítőnek fogják érezni a programot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.