Jana Defi akár ölni tudna szex közben

18+ képek - Vannak ám itt dinnyekeblek, kérem!

Első ránézésre káprázatosan izgató látvány Jana Defi, de vigyázat: gyilkos fegyver van a birtokában, az a fajta, amire hiába figyel fel mindenki, csak akkor kezd gyanakodni, amikor már késő!

Fulladásveszélyt jelentenek Jana Defi keblei képgaléria

2013.09.12 19:29ma.hu

Jana Defi tökéletes kém lehetne, az ellenséges katonákat úgy tudná likvidálni, hogy még élveznék is, és csak az utolsó pillanatban jönnének rá, hogy baj van - de akkor már késő!

Már csak azt kellene kideríteni, hogy ha a fulladásos halál mindegyik közül a legrosszabb, a szex közben érkező vég meg a lehető legjobb, akkor a kettő együtt hogyan egyenlíti ki magát, mikor Jana óriási keblei közé szorul valaki?

Fotó: Pinup Files (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.