Férfiak vallanak őszintén mi jön be nekik

8 szexi pasi ötlet csak nőknek

Vajon mit tanácsolnának nekünk a pasik, ha kikérnénk a véleményüket arról, mi jön be nekik igazán. Összeszedtünk néhány tippet, erotikus tanácsot.

2010.09.15 16:00ma.hu

Érdemes ellesni egy-két új fogást, íme 8 tipp:

1. Kapcsolj be egy ventilátort az ágyatok mellett. Ha a hűs szellő simogatja a felhevült bőrötöket, még inkább tetőfokára hághat a hangulat, és a pasid imádja majd, ahogy a hajadba kap a szél.

2. Suttogd a fiúd fülébe, hogy: mennyire kívánod akkor, amikor a legkevésbé számítana rá. Például, az e-mailjeit nézi át.

3. Ha az autóban ültök, egészen ártatlanul kezd el nyalogatni az ujjait, úgy, hogy pontosan tudja, ugyanezt fogod vele csinálni odalenn is, ha hazaértek

4. Mondd el a srácnak, mire vágysz, miközben lefelé halad a testeden. De csak egy-két szót használj, az egész mondatok lelombozzák a hangulatot

5. Dőlj hátra, és tarts egy kis privát bemutatót, hogyan szeretnéd, hogy megérintsen téged odalenn.

6. Vedd az ujját az ajkaid közé, és nyald meg. Aztán rajzold vele körbe a melled vonalát és a mellbimbódat.

7. Mondj bátran valami meglepőt, amit valóban kívánsz. Egyszer egy csaj arra kért, hogy húzzam meg a haját finoman szex közben. Azzal, hogy szabadjára engedte a legfőbb vágyát, őrülten jó volt vele az ágyban.

8. Súgd a fülébe, hogy nincs rajtam bugyi, majd menj be a hálószobába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.