Meghökkentő felmérés - és ha valóra válna...?

Szexi képek - Ön kivel feküdne le a hírességek közül?

A brit felmérések csúcsa következik. A szigetországiak sosem pihennek, ha értelmetlen kutatásokról van szó, de most legalább egy meglepően vicces kérdésre keresték a választ.

Dögös képek - A hírességek, akikkel legtöbben hálnának... képgaléria

2010.09.05 12:05mellesleg

A kérdés így hangzik: Ön megengedné, hogy párja egyetlen alkalommal lefeküdjön egy hírességgel, és ha igen, kivel?

A femalefirst.co.uk oldalán közölt, komolyan egyáltalán nem vehető, vicces kutatásban 1198 párt kértek meg, hogy soroljanak fel olyan hírességeket, akikkel, ha párjuk együtt töltene egy éjszakát, azt el tudnák nézni a körülményekre és a kihagyhatatlan alkalomra való tekintettel.

Brad Pitt

Az összesített lista senkit nem kell, hogy meglepjen, természetesen a világ legszebbnek kikiáltott emberei, illetve a színészszakma és a zeneipar jelenleg legfelkapottabb szereplői mind megtalálhatóak rajta.

Persze mondani sok mindent lehet, arról azonban már nem szól a fáma, hogyan reagálnának a kedves delikvensek, ha az eset tényleg megtörténne. Fiktív helyzetben, ami valószínűleg soha az életben nem fog bekövetkezni, sokkal könnyebb megengedően nyilatkozni, mint a valóságban.

Hiszen ki gondolhatná komolyan, hogy párjának egyszer valóban lehetősége nyílik Megan Fox vagy Brad Pitt ágyába bújni? Nem meglepő módon ugyanis ők végeztek az első helyeken.

Megan Fox

Másrészről, ha igyekszünk a komolytalan kérdést mégis komolyan fontolóra venni: ennyire nagy szó lenne, hogy valaki sztár, és óriási költségvetésű filmekben látjuk nap mint nap?

Ezért cserébe hajlandóak vagyunk megbocsájtani egy olyan botlást, melyet egyébként semmiképp sem hagynánk büntetlenül?

Miért bocsánatos bűn egy sztárral megszegni a párkapcsolatok egyik legfontosabb szabályát, ha egy átlagemberrel nem az? Megengedném-e? Soha! Megbocsátanám-e? Talán. De elfelejteni éppúgy nem tudnám, mintha a szomszéd lányról lenne szó.

Ti melyik hírességgel engednétek ágyba a párotok?

A bocsánatos nők listája a britek szerint:

1. Megan Fox 2. Jennifer Aniston 3. Beyoncé 4. Jessica Alba 5. Angelina Jolie 6. Cheryl Cole 7. Katy Perry 8. Nicole Scherzinger 9. Christina Aguilera 10. Rihanna

És a bocsánatos férfiak:

1. Brad Pitt 2. Johnny Depp 3. Gerard Butler 4. David Beckham 5. Robert Pattinson 6. Ashton Kutcher 7. George Clooney 8. Justin Timberlake 9. Will Smith 10. Hugh Jackman

Tudja meg, mi volt az: sztárok legkínosabb pillanatai!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.