Oksana babát várt - félrelépett a sztár?

"Mel isteni az ágyban!" - Pornóproducerrel csalta Gibson terhes párját?

A közelmúltban kiderült, hogy a színész a válása után egy évvel énekesnő szerelmének, Oksana Grigorievának is búcsút intett. A jelek szerint ismét Mel Gibson volt a ludas: egy pornós szépséggel csalta Oksanát!

Mel Gibson és Oksana Grigorieva kapcsolata képekben! képgaléria

2010.05.12 10:40ma.hu

Úgy tűnik, ismét Mel Gibson hűtlensége kerül terítékre! Nemrég derült fény arra, hogy a színész és rendező már ukrajnai kedvesével, Oksana Grigorieva-val sem alkot egy párt.

Született egy közös gyermekük is, a kis Lucia Anne, aki a nagycsaládos sztárnak már a nyolcadik csemetéje.

Oksana és Mel - még boldogan

A szakítás konkrét okáról sem Mel Gibson, sem Oksana nem beszélt, de úgy látszik, más szükségesnek tartotta felfedni a titkot.

Egy lengyel pornóproducer hölgy, bizonyos Violet minap azzal kereste meg az egyik külföldi bulvárlapot, hogy ő volt Mel szeretője - már Oksana terhessége idején is!

A hölgy 26 éves, és nem tagadja: úgy véli ő volt az oka Gibson és a párja szakításának is.

Violet szerint nyilvánvaló, hogy a színész képtelen elkötelezni magát egy nő mellett. Vele nyolcszor találkozott Gibson, a sztár házában Malibun, és Santa Monica-i irodájában is.

A szerető nem rejtette véka alá: Mel az ágyban valóságos lepedőakrobata, és élete legjobb szexét élte át vele.

Mel Gibson ügyvédje a National Enquirer-nek állította: abszurd kitalációról van szó. A lap ugyanakkor hazugságvizsgálatnak is alávetette Violet-et, amely a hölgyet igazolta.

Újra egyedül Mel Gibson...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.