Hogy jó a pasiknak?

Szextippek kezdőknek és haladóknak

A jól megérdemelt önzés ideje elérkezett az ágyban is. Ezeket a pózokat kifejezetten férfiaknak találták ki. Ha véletlenül jó a nőnek is, ...nos az tényleg csak a véletlen műve. Szexre fel!

2009.02.01 08:53rtlbulvar.hu

Ha a csajod elég hajlékony…

Fektesd a hátára, majd emeld a lábait addig, míg a teste derékszöget zár be! Térdelj elé és az összezárt lábait tartsd szorosan a mellkasodnál! Véletlenül pont jó azoknak a lányoknak, akik csak összezárt lábakkal tudnak elélvezni…

Próbáld ki így is


Ahogy egyre jobban belemerülsz, vigyázz, hogy ne emeld túl magasra a lábait! Inkább told erősebben, attól ő is jobban élvez!

Dolgoztasd meg a csajod!

Mint majdnem mindig ha ő van felül, neki kell megdolgoznia az örömötökért.

Ülj az ágyon vagy a földön (ahogy hosszútávon kényelmes), összefont lábakkal, majd kapd a barátnődet az öledbe! Miközben átkarol a lábaival, kényelmesen tud rajtad mozogni fel-le (vagy ha úgy kényelmesebb, előre-hátra).

Próbáld ki így is

Dőlj a falnak vagy az ágytámlának! Nem csak megtámasztod a hátad, de kapaszkodót is nyújtasz a partnerednek!

Menjetek le kutyába!


A pornóipar vezette a kutyapózt a köztudatba és mi örülünk neki. Vad, állatias és mindent tud, amire egy pasinak szüksége van.

Mély behatolás és nyers kéj! Mi kell még? Próbáld ki így is Ha a csajod hiányolja az intimitást, paskold a fenekét közben, vagy mondj neki mocskos dolgokat!

A kielégülés, csak ez számít!


Még ha a felsorolt pozíciók önzőnek tűnnek is, azért a férfiak többsége igyekszik elsősorban a barátnőjét kielégíteni. Azért is érdemes ezeket a formációkat felvenned a repertoárodba, mert minden igyekezeted ellenére a te kielégülésed garantált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.