DiCaprio barátnője Valentin napra vetkőzött le!

Szexi képek- Bar Refaeli minimális öltözékben ösztönzi a pasikat!

A színész kedvese, Bar Refaeli minimális öltözékben ösztönzi az urakat, hogy szeretett asszonykájukat minél értékesebb ajándékkal lepjék meg Valentin napon, a Marks & Spencer kínálatából.

Minimális öltözékben a Marks & Spencer kínálatából! képgaléria

2009.01.30 19:25mellesleg

A cég vezetői remélik, hogy az izraeli modell egészségesen csinos idomainak köszönhetően a szerelmes férfiak az ő fehérneműpolcaik táján költik el bankkártyájuk vésztartalékait. 

Szó ami szó, ilyen késztetésnek nehéz ellenállni. Gondoljunk csak bele, Leo minden nap arra a látványra ébred, amit mi csak az M&S plakátjairól ismerhetünk!

A szexis Bar viszont elkezdhet aggódni, mert a Hannah Montana filmek ifjú sztárocskája, Miley Cyrus újságírók előtt mondta azt, hogy Leo lesz a férje.A 16 éves színésznő nemrég rúgta ki szintén tinikorú pasiját, Nick Jonast, de a hírek szerint máris a modell Justin Gaston legyeskedik körülötte. 

Most azonban kiderült, hogy ki foglalta el teljesen a lány szívét! A január 11-én megtartott Golden Globe díjátadón sikerült elkottyantania nagyratörő álmát Miley Cyrusnak.
 
- „Láttam a férjem, Leonardo DiCapriot!” – mondta, és ettől mindenkinek rögtön felakadt a szeme, hiszen köztudott volt, hogy a 34 éves Leo nem bukott eddig a tinikre!
 
Látva a döbbent arcokat a fiatal színésznő helyesbített.
 
- „Még sosem találkoztam személyesen Leoval, nem tudja, hogy a feleségének tekintem magam, de tudom, hogy egy napon ő lesz a férjem!” – jelentette ki nagy önbizalommal Miley. 

Vajon ehhez mit szól bar, akit nem túl régen jegyzett el a színész?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.