6 jele, hogy komolyak a férfi szándékai

Tudd meg: Te vagy az egyetlen a pasi számára?

Vajon vannak a kedvesünknek tervei velünk a jövőben? Ahelyett, hogy faggatni kezdnénk, figyeljük meg, hogyan viselkedik velünk. Hamar kiderül, hogy csak álmodozunk, vagy van okunk reménykedni.

2012.05.18 18:55ma.hu

Az érzéseinkről beszélni olykor igen nehéz - különösen, ha férfiak vagyunk. Tehát, ha egy nő többet akar megtudni a kapcsolatukról, jobban teszi, ha fokozott figyelmet fordít a pasi cselekedeteire, viselkedésére, gesztusaira.

Ha tudni akarjuk, milyen jelei vannak annak, hogy okunk lehet reménykedni a kapcsolat komolyra fordulásában - azaz, mi vagyunk a férfi számára az "egyetlen" és komolyak a szándékai -, figyeljük csak, vajon igazak-e rá az alábbi állítások.

- Olyan dolgokat is elmond nekünk, amit másnak nem

A pasi, aki legnagyobb álmait és legnagyobb félelmeit is megosztja a barátnőjével, komolyan gondolja a kapcsolatot. Az ilyen fokú bizalom igen biztató jel. A férfi, aki nem fél megmutatni érzékenyebb oldalát a kedvese előtt, valódi lelki társnak tartja őt.

- Gyerekekről beszél, anélkül, hogy észrevenné

A rövid utalások, amelyek arról szólnak, milyen szórakoztató lesz majd a gyerekekkel foglalkozni, elárulják, hogyan is tekint a férfi a párkapcsolatra: vagyis, hogy komoly tervei vannak. Azért, ha nem akarjuk, hogy zavarba jöjjön, ne lovagoljunk ezen a témán, jobb, ha inkább kellemesen meglepettnek tűnünk.

- Velünk töltené ideje nagy részét

A férfi, aki minél több időt szeretne a barátnőjével tölteni, komolyan gondolja a kapcsolatot. Ha minden szabadidőt ránk szán, és akkor is a kettesben töltött időt választja, ha valami családi vagy baráti programot kell kihagynia, az világos jele a szándékainak.

- Többet foglalkozik az anyagiakkal

A férfi számára fontos, hogy megteremtse a nő (és a leendő család) számára a megfelelő anyagi körülményeket is. Többet kezd foglalkozni a pénz előteremtésével, hogy megmutassa a nőnek, biztos kezekben lesz - ez öntudatlan cselekedet, de árulkodó...

- Azt mondja: jobb emberré tettél

A férfiak szeretnek dícséretet hallani a partnerüktől. Amennyiben a kedvesünk már említette, hogy jobb emberré tettük őt, kezünkben a siker. Egy erős, boldog kapcsolatban lényeges, hogy a partnerünknek meglegyen a képessége a legjobbat kihozni belőlünk.

- Megértjük egymást szavak nélkül

Egy párkapcsolatból akkor lesz nagy eséllyel házasság, ha biztos alapokon nyugszik. Ehhez az is kell, hogy megértsük egymást a partnerünkkel - a férfiak nagyon hálásak annak a nőnek, aki megérti őket minden felesleges magyarázás nélkül is. Lássuk, igaz-e ez a mi kapcsolatunkra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.