A túl szűk alsónemű fertőzéssel, meddőséggel jár!

Szexi a feszes bugyi, de ami benne van....

Egy kilátszó bugyivonal nemcsak ízléstelen, hanem sajnos egészségtelen is - komoly problémákkal járhat, ha nem a megfelelő méreteket választjuk.

2012.04.24 18:55ma.hu

Hólyaghuruttal, gombás fertőzéssel és terméketlenséggel járhat, ha nem válogatjuk meg alaposan a fehérneműinket. Egy nadrágból kivillanó bugyivonal nagyon lehangoló látvány, de emellett gombás fertőzéseket szabadít ránk.

A feszes bugyi, különösen, ha szintetikus anyagból készült, nem teszi lehetővé a megfelelő szellőzést, a levegő és a nedvesség áramlását. Viszkető bőrproblémákat és kiütést is okozhat.

A szűkös bugyi ezen felül baktériumok megtelepedését teszi lehetővé, melyek olyan fertőzéseket okoznak, mint például a hólyaghurut. A baktériumok a meleg, nedves környezetet kedvelik. A szűkös alsóneműkkel kiváló lehetőséget adunk nekik a szaporodásra.

A nejlon és más szintetikus anyagok különösen rosszak, de még a túl szűk, túl kicsi pamut alsó is gondokat okozhat.

A fertőzés fokozott veszélye áll fenn azoknál a nőknél, akiknek magas az ösztrogén-szintje - éppen a menopauzán esnek át vagy estek át.

Az ezen a területen levő szöveteknek normális ösztrogénszintre van szükségük. Nedves és egészséges kell hogy legyen, kivédve a baktériumok esetleges támadását. A túl szűk alsóneműket viselő nőknek azonnal le kéne szokniuk káros szokásukról.

A férfiak is veszélyben vannak

A túlságosan szűkös alsók, gatyák a férfiak esetében is károsak. Meddőséget okozhatnak és károsítják a heréket. A heréknek, amelyek a herezacskóban találhatók, valamivel alacsonyabb hőmérsékletre van szükségük, mint a belső testhőmérséklet, ezért is állnak kissé külön a testtől.

Ha azonban a férfiak szűk alsóneműt, nadrágot hordanak, a herék túlságosan felmelegednek, a tesztoszteron és a sperma termelés csökken. Ez gyakori oka a férfi meddőségnek.

Az első, amit egy gyermekre vágyó, de hosszabb ideje hiába próbálkozó párnak javasolni lehet, hogy a férfi kerülje a túl szűkös boxeralsókat és viseljen kényelmes, bővebb fazont.

A szűk alsónemű jele lehet az is, ha a boka és a láb dagad, mert a nem megfelelő gatyák akadályozzák a nyirok folyadék természetes áramlását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.