...és még folytatódhat a sor

Képek - "Mindig van hely még egynek" - 20. gyerekével terhes egy amerikai nő

Huszadik gyerekét várja egy 45 éves amerikai nő, aki - csakúgy, mint férje - elragadtatott a család nem várt gyarapodásától. Bár legutóbbi terhessége nem alakult túl jól, a kismama most remekül érzi magát.

Képekben a Duggar család: Michelle, Jim Bob és a népes gyereksereg képgaléria

2011.11.09 13:00MTI - Fotó: duggarfamily.com

Michelle Duggar férjével, a 46 éves Jim Bobbal és gyerekeivel az NBC televízió csatorna Today Show című műsorában vendégeskedve jelentette be, hogy áprilisban tovább bővül a család. "Nagyon boldogok vagyunk. Nem gondoltam volna, hogy isten még egy gyereket ajándékoz nekünk, rendkívül hálásak vagyunk - mondta Michelle Duggar. - Mindig van hely még egynek."

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: duggarfamily.com

A család híres az amerikaiak körében, a TLC tévécsatorna műsorsorozatot készített róluk 19 kids and counting (19 gyerek és még nincs vége) címmel.

Az arkansas-i Little Rockban élő famíliának saját honlapja is van, ezt rögtön frissítették, ahogy Michelle Duggar bejelentette újabb terhességének hírét.

A híressé vált család rajongói megvásárolhatják a házaspár által írt könyveket, csakúgy mint a róluk szóló DVD-ket. Olvashatják a hamarosan már húszgyerekes anya blogját, szülői tanácsokat kaphatnak a férjtől, és nézegethetik a 19 gyerekről - a tíz fiúról és a kilenc lányról - készült képeket.

A gyerekek közül a legkisebb 23 hónapos, a legidősebb 23 éves, két ikerpár is van sorukban. Az elmúlt 23 évben Michelle Duggar átlagosan 16-18 havonta szült gyereket.

A legutóbbi terhesség igencsak megviselte: rángógörcsöt kapott, és három hónappal korábban szült.

A keddi televízióadásban viszont biztosította nézőket afelől, hogy nagyon jól érzi magát, hetente öt-hat alkalommal sportol, egészségesen táplálkozik. "Húsz éve nem voltam ilyen jó formában" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.