Lezárja a TEK a kormányfő otthonának környékét

Orbán terrorveszélyben?

Lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a kormányfő otthonának környékét péntektől.

2013.08.22 16:55MTI
Kiképzésen a TEK rendőrei

Lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a kormányfő otthonának környékét péntektől - derül ki a szervezet honlapjára csütörtökön felkerült személy- és létesítménybiztosítási intézkedésről szóló dokumentumból.

Hajdu János, a TEK főigazgatója péntektől a szükséges ideig, de legfeljebb vasárnap éjfélig rendelte el a XII. kerület a Kútvölgyi út és Cinege út kereszteződésétől a Csipke út és Cinege út kereszteződéséig a terület lezárását.

Az intézkedés pontos oka a dokumentumból nem derül ki, a főigazgató indoklásként azt írta: ebben az időszakban a Cinege út 5. szám alatt védett személy tartózkodik. Úgy fogalmazott: figyelemmel arra, hogy a védett objektum biztonságának, zavartalan működésének, a védett személy szabad mozgásának, közlekedésének biztosítása a rendőrség kiemelt feladata, az intézkedés meghozatala indokolt.

A TEK az MTI érdeklődésére nem közölt további részleteket az intézkedés okáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.