Nem lesz több ebben a ciklusban

Tarlósnak elege lett az utcaátnevezősdiből

A főpolgármester nem terjeszt több közterület-elnevezési kérelmet a jelen önkormányzati ciklusban a Fővárosi Közgyűlés elé.

2013.06.19 20:33MTI
Fotó: MTI

Tarlós István javasolja: a közgyűlés hozzon olyan határozatot, miszerint az ilyen kezdeményezéseket nem is tűzi a napirendjére.

A főpolgármester nem zárja ki, hogy az ilyen tárgyú, sorozatosan és rendszertelenül beérkező kezdeményezések "csillapodása" után, 2014-et követően lesznek közterület-átnevezések, és az erre vonatkozó kezdeményezésekről tárgyilagos, körültekintő és méltányos mérlegelés után, évente egyszer dönthetne a közgyűlés.

"Hangsúlyozom ezenkívül - a tárgyszerűség kedvéért -, hogy egyes hírekkel ellentétben Tormay Cécile és Tom Lantos esetében jelenleg sem elfogadó, sem elutasító döntés nincs érvényben" - írta Tarlós István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.