Párbeszédet sürgetnek civilek

Demonstráció az orvosi marihuána legalizálásáért

Az orvosi marihuána legalizálásáról szóló párbeszédet sürgetnek civilek, szervezésükben több mint kéttucatnyian jelentek meg Budapesten, az V. kerületi Városháza parkban szombaton.

2013.04.21 01:40MTI

A szervezők elmondták, azt szeretnék, ha Magyarországon is elindulhatna egy szakmai egyeztetés a kérdésről civilek, orvosok, politikusok és szociális szakemberek között.
   
A rendezvényen megjelent Juhász Péter, a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség társelnöke, a Milla Egyesület korábbi vezetője is. Juhász Péter neve a könnyű drogok legalizálását célul tűző Kendermag Egyesület vezetőjeként vált ismertté.
   
A demonstráció helyszínén feltűnt egy ember, aki az Együtt 2014 logóját ábrázoló táblát tartott a kezében. A férfi távozott a helyszínről, miután az egyik szervező arra kérte, takarja le a táblát, mert nem politikai megmozdulásról van szó.
   
Juhász Péter ennek kapcsán úgy nyilatkozott, hogy az Együtt 2014-nek nincs köze a rendezvényhez. Szerinte a táblát provokációs céllal hozhatták a Városháza parkba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.