Komoly fennakadások voltak a közlekedésben

Egy elhagyott autó miatt másfél órára lezárták a Brooklyn hidat

Egy elhagyott autó miatt másfél órára le kellett zárni hétfő este a New York-i Brooklyn hidat, ami komoly fennakadást okozott az amerikai nagyváros közlekedésében.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.05.28 08:18MTI
Fotó: MTI - KATT a képre!

A rendszámtábla nélküli Dodge Durango típusú terepjárót megközelítőleg a híd közepén hagyták, a Manhattan felé vezető oldalon. A gyanús gépkocsi miatt teljes hosszban lezárták a hidat. Tűzszerészek és keresőkutyák kutatták át a járművet, de nem találtak semmit. Mindez másfél órát vett igénybe, s utána újraindulhatott a forgalom. 

A hídlezárás komoly fennakadást okozott a közlekedésben, a bevezető utakon forgalmi dugók alakultak ki. Az Egyesült Államokban hétfőn tartották az emlékezés napját (Memorial Day) a háborúkban elesettek tiszteletére. Ezt a napot sokan kirándulással töltik. 

A Brooklyn híd az Egyesült Államok egyik legrégibb függőhídja, s a múlt héten ünnepelték átadásának 130. évfordulóját. A híd Manhattan szigetét köti össze Brooklynnal, és kis híján két kilométer hosszú. Hat sávban közlekednek rajta a gépkocsik, és külön gyalogos- és bicikliút is is található rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.