Brooklyn Decker tudja, mitől döglik a légy...

Szexi fotók: Kicsi volt a bikini: majd kibuggyantak a szöszke modell idomai!

Talán valamivel kisebbnek saccolta igen figyelemreméltó kebleit és popsiját, mindenesetre látványosan alig passzírozta a bikinibe magát a dögös szőke Brookyln Decker. Nem csoda, hogy jól megnézték a strandon.

Két számmal kisebb bikiniben a csinos Brooklyn Decker! képgaléria

2010.05.13 19:30ma.hu

A gyönyörű, göndör hajú Brooklyn Decker nemcsak modellként keresi kenyerét - noha megtehetné, hiszen szépségével eddig is szép sikereket ért el -, más okból strandolt éppen Hawaii-on.

Brooklyn sikeres modell

Nicole Kidman és Jennifer Aniston mellett ugyanis ő is szerepel a Just go with it című romantikus vígjátékban.

Brooklyn a forgatások szünetében ruccant le a strandra, ahol egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia meglehetősen szűk fürdőruhájában.

Az alsó résszel talán annyira nem is vitatkoznánk, ám a felsőbe látványosan nem fértek bele kényelmesen a szőke szépség mellei...

A kidudorodást nem lehetett nem észrevenni, nem csoda, ha minden tekintet Brooklyn-t pásztázta...

A csinos modell egyébként 23 éves, de már foglalt. Párja, aki tavaly tavasszal oltár elé is vezette, a teniszező Andy Roddick.

Megmutatta meztelen idomait a 41 éves modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.