A modell meglepő fazont vágatott

Nézze meg: Ciki lett Heidi Klum iskoláslány-frizurája?

Meghökkentő új stílussal jelent meg a csinos modell egy showműsorban - Heidi Klum levágatta gyönyörű hosszú haját, a kritikák szerint nem a legelőnyösebb módon.

Ódivatú lett Heidi Klum frizurája? képgaléria

2010.04.23 17:30ma.hu

Nagyon sokféle frizurája volt már a mindig megújuló modellnek, az utóbbi időben azonban olyannyira hozzánőtt a hosszú hajas stílus, hogy Heidi Klum-ot a minap alig ismerték meg.

Megvált ugyanis hosszú fürtjeitől, és alapos meglepetést okozott Jay Leno műsorában, ahová beszélgetni hívták.

Mint mondta, megunta a hosszú haját. Vannak, akik sosem változtatják meg a frizurájukat, és így is tökéletesen érzik magukat, de ő nem ilyen, és ha megun valamit, akkor rögtön cselekszik - indokolta döntését Heidi.

A szupermodell új frizurája azért nem mindenkinek tetszik - több olyan kritikát kapott, miszerint ódivatú, iskoláslányos a fazon...

Heidi Klum egyébként az énekes Seal felesége, tavaly született meg harmadik közös gyermekük.

Két fiuk és egy lányuk van, valamint a Heidi előző kapcsolatából született kislányt, Lenit is közösen nevelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.