Brooklyn Decker teste így sem kutya...

Szexi fotók: Felül igazi tejescsarnok, alul vékonyka: ki az?

Brooklyn Decker igazán nőies alkat, a méretes kebleknél lejjebb tekintve azonban feltűnően sportos a hasa és vékonyak a lábai. Választhatott volna jobb fazonú bikinit is...

2011.03.31 06:29ma.hu

Bombajó bikiniben süttette a hasát dögös szőke modell-színésznő - Brooklyn Decker-t Miami-ban sikerült lencsevégre kapni.

A szőkeség szerelme, a tenisz sztár Andy Roddick éppen az Ericsson Open-en játszott, a szabadságon levő színésznő pedig elkísérte őt - nem rossz módját választotta, hogy a másutt még igen hűvös márciust elüsse.

Brooklyn igen nőies bikinifazont választott - a bordó cicifix alaposan kihangsúlyozta amúgy sem kisméretű kebleit.

A szépség lábai azonban éles ellentétben állnak felsőtestével, hiszen igen vékonyak - így aztán az összkép kissé furcsán festett.

Brooklyn Decker egyébént 2009 áprilisa óta Andy Roddick felesége: a meghitt ceremóniát a Texas-i Austin-ban tartották. Az ara mindössze 21 éves volt, a tenisz csillag pedig 26 esztendős.

Mi történt Brooklyn Decker-rel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.