Vitte a címlapot a gyönyörű Irina Shayk

Bomba bikinis fotók: Ronaldo nőjének cicije volt a legkerekebb

Mindent beleadva versengtek a lányok, hogy az ő idomaikkal népszerűsítse új fürdőruháit a népszerű Sports Illustrated magazin. Brooklyn mellei láttán sem tér magához gyorsan az ember, de a pálmát Ronaldo kedvese vitte.

Dögös képek: Irina, Brooklyn, Cintia, Esti és Izabel idomai szexi fürdőruciban! képgaléria

2011.02.16 12:45ma.hu

Nagy dicsőségnek számít a rangos divatmagazin, a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának címlapján mosolyogni. Minden évben megmérkőznek a legdögösebb modellek érte.

Még több szexi kép a lányokról! - Irina Shayk - Fotó: Sports Illustrated

Ezúttal a Cristiano Ronaldo sztárfocista kedveseként is emlegetett, 25 éves Irina Shayk-et érte a szerencse: őt választották ki a címoldalra. A szexis felvételeket végignézve meg kell állapítanunk: nincs ezen mit csodálkozni.

Cseppet sem maradnak el azonban Irina mellett a szebbnél-szebb vetélytársnők sem.

A dúskeblű, szőke Brooklyn Decker-t színésznőként is ismerhetjük, a brazil Cintia Dicker megjelenése nemcsak szexi, de igen különleges is szeplős arca, karakteres külseje miatt.

Az ugyancsak gyönyörű és formás idomokkal megáldott Esti Ginzburg izraeli származású modell, Izabel Goulart pedig még kezdőnek számít a szakmában, a jelek szerint azonban igen jól halad felfelé a "ranglétrán".

Ronaldo csaja rendesen megmozgatja a libidót

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.