Két kézben sem férnek el a dinnyéi!

Vérforraló képek: Gemma Merna bimbói átdöfik a bikinit!

Külön-külön is akkora melleket cipel magával Gemma, mint egy-egy jól megtermett dinnye, és így az sem zavaró, hogy a formája már természetellenesen tökéletes.

Szétfeszíti Gemma Merna két dinnyemelle a melltartót! képgaléria

2011.02.28 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

Gemma Merna egyike a kedvenceinknek, talán nem kell túlságosan magyarázni, miért, a képek magukért beszélnek.

A 27 éves brit színésznő hatalmas dinnyemellekkel szúrja ki a szemet, de ő tipikusan az a nő, akinek a láttán minden egészséges férfiember arról kezd fantáziálni, milyen lehet belefúrni a fejünket ezek a csodák közé.

A gyönyörű nő 2006-ban debütált színészként, mégpedig a Hollyoaks című szappanoperában, amely 2007-ben - részben Gemmának köszönhetően - elnyerte Az Év Legjobb Komédiája díjat.

Érdekesség, hogy nem ő az egyetlen Gemma a sorozatban: szintén dinnyeméretű keblekkel hódít Gemma Atkinson. A két hölgy a nevén és a méretein kívül abban is hasonlít, hogy bár tehetnék, mégsem élnek vissza annyira idomaikkal: például sosem vesznek le magukról túl sok darabot, legalább egy bikini mindig megmarad.

Kár, mert szívesen megnéznénk Mernát is és Atkinsont is melltartó nélkül, de egyelőre be kell érnünk a takart verzióval.

Ma este a szőke Gemma Mernában gyönyörködhetnek, de érdemes holnap reggel is ránk kattintani, akkor Atkinson kisasszonnyal ébredhetnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.