Kosárlabda

NBA - még "életben" a Brooklyn és a Houston

A Brooklyn és a Houston is hazai pályán menekült meg a kieséstől hétfőn az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első fordulójában.

2013.04.30 09:56MTI

A Brooklyn főként Brook Lopez 28 pontjával és 10 lepattanójával jött fel 3-2-re az ezúttal vendég Chicago elleni párharcban. Két nappal a három hosszabbítást hozó, 142-134-es Bulls-győzelem után a chicagóiak már alighanem a címvédő Miami elleni keleti elődöntőre készültek, ehelyett csütörtökön ismét a Netset fogadják.
   
A Houston elsősorban Chandler Parsons 27 pontjával tartotta életben a reményeit hazai pályán a tavaly nagydöntős Oklahoma City ellen, melynek "dobógépe", Kevin Durant 38 pontot szórt. A házigazdáknál Jeremy Lin, a Thunderben pedig Russel Westbrook hiányzott sérülés miatt.
   
Az Atlanta a 2007-ben a budapesti streetball-fesztiválon is szerepelt Josh Smith 29 pontjával egyenlített ki az Indiana ellen úgy, hogy már a félidőben 17 ponttal vezetett.
   
Eredmények:

 Főcsoport-negyeddöntő:
   
Kelet:
  
Brooklyn Nets-Chicago Bulls 110-91
   
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Chicago javára.

Atlanta Hawks-Indiana Pacers 102-91
   
Az állás: 2-2.

Nyugat:
  
Houston Rockets-Oklahoma City Thunder 105-103
   
Az állás: 3-1 Oklahoma City javára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.