Csak a sofőr sérült meg

Busznak hajtott egy részeg terepjárós

Részeg volt az a férfi, aki terepjárójával egy menetrend szerint közlekedő autóbusznak rohant Zalaszentbalázs közelében.

2012.12.04 13:36HavariaPress

A balesetben csak a terepjárós sérült meg, a rendőrség eljárást indított vele szemben - értesült a HavariaPress. Hétfőn délután történt a baleset a Zalaszentbalázs és Börzönce közötti útszakaszon. Egy Mitsubishi terepjáró áttért a szemközti sávba, s frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. 

A karambolban csak a terepjárót vezető férfi sérült meg. Könnyű sérülésekkel szállították kórházba, ahol - a vérvételt követően - kiderült róla, hogy súlyos mértékben ittas. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a részeg terepjáróssal szemben eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.