A rendőrségen kötött ki a francia ikon

Részegen bukott a motorral száguldozó Depardieu

Ittas vezetésért őrizetbe vette Gérard Depardieut a párizsi rendőrség csütörtök délután, a színésznek már nem ez volt az első összetűzése a hatóságokkal.

2012.11.30 18:29MTI

A 63 esztendős színész a Sipa hírügynökség értesülése szerint leesett a motorjáról Párizs északnyugati részében csütörtök délután, majd miután ittasnak bizonyult, a rendőrök bevitték egy rendőrőrsre. A baleset miatt Gerard Depardieu könyöke könnyebben megsérült.

Őrizetbe vételét a párizsi ügyészség rendelte el - közölte egy neve elhallgatását kérő illetékes.

A csaknem 150 filmben szereplő francia sztárnak korábban is többször meggyűlt a baja a törvénnyel. Tavaly egy Párizsból Dublinba induló repülőről távolították el, amikor a széksorok közé vizelt. 1998-ban ugyancsak ittasan szenvedett motorbalesetet, amelyet láb- és arcsérüléssel úszott meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.