Abel Ferrara filmre viszi

Depardieu Strauss-Kahnba öltözik

Abel Ferrara amerikai rendező megerősítette, Gérard Depardieu francia színészre osztja Dominique Strauss-Kahn egykori IMF-vezér szerepét készülő új filmjében.

2012.02.05 16:35MTI

"Film készül a szex és politika kapcsolatáról Depardieu-vel és (Isabelle) Adjanival" - mondta a lapnak, hozzátéve, hogy Párizsban, New Yorkban és Washingtonban fogják leforgatni. "Valójában minden hely a hatalom megtestesítője, a film pedig gazdag és befolyásos emberekről szól".

A mocskos zsaru és a New York királya című filmeket is jegyző rendező még egy hónappal ezelőtt mondta, hogy megihlették a Dominique Strauss-Kahnhoz, a Nemzetközi Valutaalap egykori vezetőjéhez, illetve a Bill Clintonhoz és Silvio Berlusconihoz fűződő szexbotrányok.

A forgatókönyvet Ferrara és Christ Zois jegyzi, a projekt azonban még igen korai szakaszában van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.