Rossz fényt vetnének rájuk

Az Egységes Oroszország kizárja soraiból a részegen vezetőket

A részegen autót vezető párttagok kizárásáról döntött az Egységes Oroszország párt elnöksége.

2012.11.12 16:33MTI

"Nagyon fontos döntést hoztunk. Első ízben lehet az alapszabály normáit alkalmazni és kizárni a pártból azt, aki rossz fényt vetett rá" - mondta Alekszej Csesznakov, a párt főtanácsa elnökségének helyettes titkára. 

A helyettes titkár szerint az elnökség javaslata értelmében az alapszervezetek hozhatnak ilyen döntést, ha a bíróságon bebizonyosodik, hogy a párt tagja alkoholos vagy kábítószeres befolyás alatt ült volánhoz. Különösen vonatkozik ez a különböző szintű képviselőkre - figyelmeztetett Csesznakov, hozzátéve, hogy mindenkinek vállalnia kell tetteiért a személyes felelősséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.