A támadót őrizetbe vették a rendőrök

Megverte a gesztelyi polgármestert egy részeg közmunkás

Megverte a gesztelyi polgármestert egy részeg közmunkás, miután kérdőre vonta ittassága miatt. A támadót őrizetbe vették a rendőrök.

2012.11.20 12:41HavariaPress

Hétfőn délben történt az eset a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község iskolájánál. A polgármester ittassága miatt kérdőre vonta, s megrótta a 38 éves, közmunkásként az iskola előtti területen dolgozó férfit. A polgármester ezt követően bement az iskolába, ahova követte a részeg, feldühödött férfi.
A tanárok és a diákok előtt rátámadt, többször megütötte a polgármestert.

A részeg közmunkást a rendőrök elfogták, s őrizetbe vették. A hivatalos személy elleni erőszakkal meggyanúsított férfit gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.