Verekedés és rablás egy bordányi diszkóban

Húsz forintot rabolt a részeg fiatal

Őrizetbe vette a szegedi rendőrség azt a 19 éves fiatalembert, aki vasárnapra virradóra, egy bordányi diszkóban megvert két fiatalt, egyikőjüket ki is rabolta. Zsákmánya 20 forint volt.

2012.09.03 09:45HavariaPress

Egy bogdányi diszkóból tett bejelentést egy fiatal, vasárnapra virradóra, hogy egy fiatalember megtámadta és pénzt követelt tőle. A fiú úgy tudott megszabadulni, hogy 20 forintot adott át a támadónak. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították a 19 éves berettyóújfalui fiatalt, aki egy másik embert is megtámadott a diszkóban, neki eltörte az orrát. Az erősen ittas rablót őrizetbe vették, ellene súlyos testi sértés és rablás miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.