Emberrablás Nagykovácsiban

Hétmilliót követeltek a cégtulajdonos testvéréért

Emberrablás miatt indult eljárás egy kft. társtulajdonosával és két társával szemben. A gyanúsítottakat, akik a cég másik tulajdonosának testvérét elrabolták, s 7 millió forint váltságdíjat követeltek érte, a terrorelhárítók fogták el Nagykovácsiban.

2012.08.16 15:20HavariaPress

Június 6-án délután történt az emberrablás Nagykovácsiban. Egy kft. társtulajdonosának testvérét autóba tuszkolta három maszkos ember. A férfit magukkal vitték, majd súlyosan bántalmazták. Az áldozat testvérétől 7 millió forintot követeltek telefonon, hogy szabadon engedjék a férfit. A megzsarolt ember nem fizetett, ezért elengedték az emberrablók a súlyosan sérült férfit.

Az ügy előzménye az volt, hogy az elrabolt férfi testvére 7 millió forintot vett fel a kft. számlájáról, majd a pénzzel eltűnt.

Az emberrablókat - a cég 39 éves társtulajdonosát segítő két 31 éves férfit - kedden hajnalban, a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el. Az emberrablást kitervelő cégtulajdonost már korábban elfogták, a bíróság őt, valamint később elfogott társait is előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.