Beverte a fejét

Meghalt a férfi akit egy verekedés során ellöktek

Életét vesztette az a 34 éves férfi, akit egy vasárnapra virradó éjszaka, Mindszenten történt verekedés során ellöktek és beverte a fejét.

2012.09.16 19:47HavariaPress

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, két társaság keveredett szóváltásba, vasárnapra virradó éjszaka, Mindszenten. A vita során egy egyelőre ismeretlen férfi ellökött egy 34 éves helyi férfit, aki esés közben beverte a fejét és meghalt. Az adatgyűjtés és tanúkihallgatás jelenleg is folyamatban van. A rendőrség kéri, akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatban, jelentkezzen. Az ügyben halált okozó testi sértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.