Verekedés egy székesfehérvári szórakozóhelyen

Fejszenyéllel verte össze az öccse orrát eltörő férfit

Súlyos testi sértés, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás két férfivel szemben, szombatra virradó hajnalban, egy székesfehérvári szórakozóhelyen történt verekedés miatt.

2012.09.08 20:15HavariaPress

Szombatra virradó éjjel összeverekedett két férfi egy székesfehérvári szórakozóhelyen. A verekedés során egy 23 éves csákvári fiatalember eltört az orrát egy 31 éves gárdonyi férfinek, ezután mindketten távoztak a diszkóból. Miközben a megvert férfit a kórházban ápolták, bátyja, aki a szórakozóhely alkalmazottja volt, rátámadt a hely előtt az öccsét megverő fiatalemberre.

Először egy fejszenyéllel hasba szúrta, majd, ahogy összegörnyedt, tarkójára sújtott a nyéllel, végül ütötte-rúgta, ahol érte. A csákvári fiatalember könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A rendőrök az adatgyűjtést követően lakásáról előállították, majd őrizetbe vették a 34 éves gárdonyi férfit, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást. A 23 éves csákvári férfi ellen, akinek kihallgatására a későbbiekben kerülhet sor, súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.