Rendőrt kellett hívni a csetepatéhoz

Verekedés a szülőszobán: három apa követelte a gyereket

Pár évtizede még azt gondolhattuk volna, hogy a Három férfi és egy bébi című film csak egy író fantáziájában születhet meg. Az élet viszont rácáfolt.

2012.08.14 17:29ma.hu

Heves vita alakult ki, ami végül verekedésbe is torkollt egy szülőszoba előtt: a nézeteltérést az váltotta ki, hogy a három "cimbora" nem tudott megegyezni, hogy a bentről épp felharsanó gyereksírás melyikőjük korábbi "teljesítményét" dicséri. Ez a bizonytalanság persze gyakorta megesik, ha több kispapa is várakozik a folyosón, ám ezúttal mindhárman ugyanahhoz az anyukához tartoztak, ami már egy kissé árnyaltabbá teszi a kérdést.

A szicíliai kórházba már a rendőrök is megérkeztek, hogy megfékezzék az apukákat, a kérdést azonban végül a 24 éves Cora Lombardi oldotta meg, aki a szülés után kiment a három izgatott jelentkezőhöz és rámutatott egyikőjükre. Az imígyen kiválasztott igazi apuka tehát mostantól büszkén mutogathatja sarját, a másik két hoppon maradt fickó viszont szégyenszemre elkullogott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.