A műsorvezető lánya gyorsan fejlődik!

Gombos Edina: milyen anyuka vagyok én?

A műsorvezető nyolc hónapos kislányának, Mirandának kibújtak első fogai, ám ezt nem maga Edina vette észre, hanem fodrásza figyelmeztette rá. Edina akkor elszégyellte magát, hogy ő nem vette észre...

2009.06.18 11:50ma.hu

Gombos Edina azt mondta, hogy észrevette, hogy a kicsi jobban nyáladzik, de nem gondolta volna, hogy máris kibújnak első fogacskái.

A műsorvezető nagyon sajnálja, hogy nem ő, hanem a fodrásza vette észre a változást, sőt még azt a kérdést is feltette magának: „ Milyen anyuka vagyok én?" –írja a Napi ász.

Edina baba-mama blogjában írta azt hogy szinte még csak most született a baba, de máris fogai vannak, és teljesen megdöbbenti ez a változás…

Edina és kislánya, Miranda!

Edina tehát az internetes portál videoblogjában őszintén vall az anyaság örömeiről, gyermeke születéséről, a várandósággal járó nehéz pillanatokról és kislányáról, Mirandáról.

Közben pedig rájött: simán megszülhetné második gyermekét is…

- "Saját élményeimet mesélem el, milyen volt a szülés, hogy állok a szoptatással. Várom a leveleket, hozzászólásokat, a kölcsönös együttműködés nekem is hasznos lehet, hiszen különböző problémák merülnek fel, amiből én is tanulhatok" - tette hozzá Gombos Edina.

Tudja meg, hogy Edina férjének melyik testrészét szereti a legjobban!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.