"Én többet meztelenkedem"

Gombos Edina a szexet a pelenkázón sem bánja

Míg korábban sosem árult el sokat magánéletéről, most meglepő nyitottsággal beszélt mindenről a csinos Gombos Edina és párja, a kubai származású Alberto.

2009.03.31 13:10ma.hu - Fotó: gombosedina.hu

Nem volt jellemző Gombos Edinára, hogy részletesen beszámoljon magánéletéről, ám most kivételt tett párja, Alberto oldalán a Mr. és Mrs. című show-ban! Éppen a kedvese volt az, aki nyíltan kimondta: mostanában kislányuk pelenkázóágyát találják legalkalmasabb helynek a szexhez!

Edina elmondása szerint egyikük sem prűd; Kubában sincsenek tabuk ilyen téren, ha az emberek beszélgetnek egymással. A csinos sztár elárulta: ő szokott többet meztelenkedni, gyakran jár ruha nélkül a lakásban. Albertóval természetesen viselkednek, nyitottak és sokat viccelődnek. Nem hagyják, hogy bármilyen téren unalmassá váljon az életük - adta hírül a Blikk.

A mosolygós páros igazi délies temperamentumúnak tartja magát - nem is csoda, hiszen Edina öt évvel ezelőtt Kubában ismerkedett meg Albertóval. A sztár egy forgatás kapcsán töltött hosszabb időt az országban.

A találkozásból szerelem lett, melynek végül a teljesen más környezet és az országhatárok sem tudtak megálljt parancsolni.

A kubai fiú Budapestre költözött, ahol azonban Edinával ma már öt hónapos kislányukat, Mirandát is együtt nevelik.

Igyekeznek délies hangulatot varázsolni életükbe, gyakran járnak táncolni például.

Edina nemrég elárulta: még azt sem bánja, ha a párja más nőkkel rázza, hiszen közben legalább szemügyre veheti a formás fenekét!

Természetesen, ha tehetik, részt is vesznek a kubai mindennapokban - mivel Alberto egész családja a dél-amerikai országban él, a kis család gyakorta meglátogatja őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.