A sztár imádja, ha férje mással rázza

Gombos Edina: Legalább nézhetem közben a fenekét!

Igazi déli temperamentummal éli mindennapjait a csinos műsorvezető és párja, Alberto - Gombos Edina még azt is imádja, ha a férje más nőkkel táncol!

2009.03.30 13:15ma.hu

A szőke sztár kubai útján találkozott Alberto Costafredával, majd a nyári szerelemből házasság lett! Gombos Edina és párja igyekszik Budapesten is kicsit kubaiként élni, imádnak táncolni, de ami meglepőbb: Edina nem bánja, ha férje mással ropja, sőt!

Élvezettel csodálja ugyanis ilyenkor Alberto fenekét. Edina a Mr. és Mrs. show forgatásán is azonnal, csukott szemmel megismerte a párja mozgását - adta hírül a Blikk.

Lassan öt éve, hogy Edina és férje, Alberto egymásba szeretett Kubában - A szőke tévés akkor forgatni érkezett a távoli országba, de egy életre szóló szerelemmel távozott.

Persze a váratlan érzelmek nehéz döntés elé állították a fiatalokat, hiszen Alberto egész családja Kubában él, Edinát viszont minden Magyarországhoz kötötte.

Végül a kubai fiú Budapestre költözött kedveséhez: boldogságuk azóta is töretlen. Október 22-én megszületett szerelmük gyümölcse, a kis Miranda is.

Gombos Edina a napokban eldöntötte, hogy szeretne minél több időt most öthónapos gyermekével tölteni, ezért nem vállal állandó feladatot munkahelyén, a TV2-nél.

Olyan elfoglaltságot szeretne, amely összeegyeztethető a családdal. Továbbra is dolgozik a Sláger rádió reggeli műsorában, de ezzel délelőtt 11-re már végez.

Nem zárta ki, hogy hogy más jellegű feladatot elvállal a TV2-nél, de a képernyős műsorvezetés úgy tűnik nem ezek közé tartozik.

Az Aktívban, melyet egykor Edina vezetett, most Czippán Anett és Somogyi Zoltán látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.