Újra bumerángozik a kismama!

Három hónapos babájával áll munkába Gombos Edina

Ismét a Bumeráng csapatát erősíti hétfőtől a szőke műsorvezető - Gombos Edina mikrofon mögé ül, noha kislánya, Miranda még csak három hónapja született.

2009.01.29 09:20ma.hu

Tavaly augusztusban ment szülési szabadságra Gombos Edina - Főnökei azonban kérték, határozza meg visszatérése időpontját. Edina azt válaszolta, ha kislányát sikerül normális napirendre szoktatnia, február elsején tud már dolgozni.

Az ígéretét be is tartja, teljesen mégsem válik meg babájától, hiszen reggeli műsor lévén délelőtt 11-re már otthon lehet. Férje és szülei is vigyáznak a lányára. Edina a képernyőre egyelőre nem vágyik vissza, a TV2 Babavilág műsorában kezdődött egyedül egy hathetes sorozata - adta hírül a Napi Ász.

Gombos Edina és kubai származású férje, Alberto első közös gyermeke október végén jött a világra. A kislány a Miranda nevet kapta, amely jól illik külföldi apukája vezetéknevéhez, a Costafredához is.

Az Aktív műsorvezetője korábban sem titkolta, hamar visszatér majd a munkába - búcsúbuliján már megnyugtatta kollégáit, nem kell sokáig hiányolniuk.

Gyors visszatérésének elsősorban anyagi okai vannak. Edina korábban beszámolt arról, hogy férje fizetéséből szűkösen jönnének ki, kölcsöneik vannak és az építkezésre is kell a pénz.

A csinos sztár négy éve ment férjhez Kubában megismert párjához, de a családalapítást csak most látták elérkezettnek.

A kislányuk mindkét szülője hazáját megismeri majd, Mirandát édesapja szülővárosában keresztelték, Havannában. A kicsi keresztanyja Alberto húga lett.

Jelenleg Somogyi Zoltán és Czippán Anett az Aktív műsorvezetője, Gombos Edina helyére több, mint száz hölgy jelentkezett.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.