Ma.hu

Impresszum

Kiadja: a ma.hu szerkesztősége

2007.12.09 11:26ma.hu

A ma.hu, noitema.hu, autohirek.hu, eletmod.hu, kulturport.hu internetes elérhetőségeken vagy odavezető linkeken található tartalmakat kiadja a MahuNET Kft.

Felelős kiadó személy: Varga Tamás, ügyvezető igazgató

Főszerkesztő (szerkesztésért felelős személy): Sós Éva

Elérhetőségünk: info@ma.hu
Fax: (1) 325-523-0
Tel: +36-20-461-1959

Kiadó székhelye, levelezési címe: 1025 Budapest, Zöldkert u. 3/b.

Sajtóközleményeiket az info@ma.hu címre várjuk.

Médiaajánlat, ajánlatkérés (hirdetés és PR cikk):  marketing(kukac)mail.ma.hu

Nyilvántartó a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, cégjegyzékszám: Cg. 01-09-919036

Képfelhasználás: képeink egy részét a FreeDigitalPhotos.net oldal biztosítja.

Jogvédelem

Az MTI, valamint AP hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és a fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. Ez a figyelmeztetés az MTI Rt.-vel kötött szerződés pontjai miatt került az oldalunkra, többek között az Ön tájékoztatására.

A ma.hu, itmania.hu, kulturport.hu, autohirek.hu, eletmod.hu, noitema.hu, valaszt.hu, olimpiahirek.hu, parizsdakar.hu, adougyek.hu (továbbiakban mind együttesen Ma.hu) saját híreire ugyanezen előzőekben leírt feltételek vonatkoznak, kivéve a számítógépen tárolás esetét magányszemély esetén, amikor az internetes böngésző által került a számítógép bármilyen tárolójába vagy képernyőjére a hír, ez természetesen engedélyezett.

Tilos olvasáskor a Ma.hu oldalakon megjelenő reklámok tiltása, szűrése, cseréje vagy bárminemű eltakarása. Illetve minden Ma.hu tartalomra nézve tilos a személyes felhasználás eseteinek kivételével a médiafigyelés. Továbbá minden Ma.hu tartalomra nézve tilos a keresőmotor vagy bármilyen más technikai megoldás általi (akár rész) elraktározás és/vagy indexelés, vagy nem személyes felhasználás esetére történő bárminemű olvasás (mind a html, mind az XML/RSS és bármilyen Ma.hu-n fellelhető tartalomra), kivéve, ha ezt a Ma.hu kifejezetten kérte vagy írásban erről megállapodás született. Illetve különösen tilos a Ma.hu (akár részbeli) tartalmakat eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, kivéve, ha ezt a Ma.hu kifejezetten kérte vagy írásban erről megállapodás született. Ha az előzőeket nem fogadja el, tilos a Ma.hu oldalak látogatása bármilyen módon és/vagy bármilyen eszközzel.

A fentieket megszegőket illetve a Ma.hu-t nagyon terhelő olvasókat (ideértve, de azzal egyebeket nem kizárva a DOS támadás esetét) minden egyéb jogszerű szankciót ezzel nem kizárva a Ma.hu kitilthatja az oldalak eléréséből, hogy a rendeltetésszerű olvasók elérését biztosítani tudja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.