A műsorvezető már csak vendég lesz?

Nahát - Gombos Edina nem akar visszatérni!

Nem gondolkodik a továbbiakban képernyős műsorvezetésben Gombos Edina - A csinos sztár a hírek szerint már csak vendég lesz a TV2 adásaiban, állandó feladatot nem vállalna.

2009.03.28 16:31ma.hu - Fotó: gombosedina.hu

Hat évig vezette az Aktívot Gombos Edina - A szemrevaló sztár azonban már nem szeretne állandó feladatot vállalni a volt munkahelyén. Ennek oka elsősorban az öt hónapos kislánya, Miranda.

Amikor Edina elköszönt a stábtól, tudta, hogy az eddigi műsorába nem tér vissza, de nem zárta ki, hogy más feladatot elvállalna a csatornánál. Szerződését a TV2 és Edina közös megegyezéssel bontotta fel.

Most szabadúszó a műsorvezető és ezt nem is bánja. Olyan munkát vállal el, amely összeegyeztethető a családdal. Nincs haragban a TV2-vel, a csatornán párjával együtt például a Mr. és Mrs. show vendégeként is láthatjuk - adta hírül a Blikk.

Gombos Edina tavaly augusztusban ment szülési szabadságra, de akkor sem titkolta, hogy a télen lehetőség szerint vissza szeretne térni dolgozni.

Január végén már újra mikrofon mögött ült, de csak a Sláger rádióban, ahol kora reggelente a Bumeráng csapatát erősíti.

Edinának azonban ez a munka mellett nem okoz problémát a kislánya ellátása - mivel reggeli műsorról van szó, a sztár korán kel, elvégzi dolgát a rádióban, és már dél előtt hazatérhet a kis Mirandához.

A gyermekre pedig természetesen kubai származású férje, Alberto és a nagyszülők is vigyáznak. A páros szerelmének gyümölcse októberben jött a világra.

Edina családja gyakrabban láthatja a kislányt - a sztár párjának szülei és rokonai most is Kubában élnek. Edina és Alberto hozzájuk is igyekszik lehetőség szerint gyakran ellátogatni.

Az Aktívot egyébként Gombos Edina távozása óta Czippán Anett és Somogyi Zoltán vezeti - a szőke műsorvezető helyére több, mint száz hölgy jelentkezett annak idején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.