A sztár azt hitte: sosem lehet anya

Hoppá! Intim helyen van Gombos Edina tetkója

Másfél évvel ezelőtt még csak álmodozhatott babázásról Gombos Edina - A szőke műsorvezető tudja: hibázott, mert nem ment el gyakrabban szűrővizsgálatra. Ma már második babájukat tervezik férjével, s Edina titkos testdíszéről is mesélt...

2009.04.30 09:25Fotó: gombosedina.hu

Évente csak egyszer ment szűrővizsgálatra Gombos Edina - Tudja, nagyot hibázott, mert kis híján súlyos árat fizetett felelőtlenségéért. Rengeteg próbálkozás és kudarc után esett teherbe - árulta el a Hot! magazinnak.

Edinának a stresszes életmód nagyobb gondot okozott, mint a gyulladás. A megfeszített munkatempón csak kicsit sikerült lazítania, hiszen szeretné, ha családjának könnyebb legyen - mondta a Hot!-nak.

A sztár a napokban újra kivizsgáltatta magát, párjával, Albertóval ugyanis szeretnének hamarosan kistestvért mindössze féléves lányuknak.

Edina a hőtérképes, azaz termo-nőgyógyászatot választotta, ez a módszer időben figyelmezteti, mi zajlik a testében. Ha problémát jelez a műszer, akkor nagyobb vizsgálaton kell részt vennie. Így mostantól félévente veti alá magát ellenőrzésnek - árulta el a Hot!-nak a sztár.

Gombos Edina és Alberto első gyermeke, Miranda még csak féléves, de a páros már gondolkodik a második utódon.

Két évnél több korkülönbséget nem szeretnének a gyerekek között. Mire a kisebbik is megérkezne, remélhetőleg már Buda környéki kertes házukban fogadhatják...

A műsorvezető a Hot!-nak elmondta: Alberto fiúnak, ő egy újabb kislánynak örülne jobban.

Hogy sok akadályt kellett leküzdeniük együtt, arra Edina tetoválása emlékezteti őket. A sztár a lapnak elárulta: rejtett helyen van a testén a dísz, amely nem hagyja hidegen a férjét. A szőkeség a Mr. és Mrs. forgatásán sem volt hajlandó megmutatni - még képen sem - a tetoválását senkinek.

Edinán két centis, apró nonfiguratív tetoválás van, egy A betűt formáz. Éppen eltakarja a fehérneműje.

Akkor csináltatta, amikor három hónapig vártak egymásra a férjével. Alberto ugyanis egy hiányzó papír miatt nem hagyhatta el Kubát. Férjén kívül a tetoválást nem látta még senki - árulta el mosolyogva Gombos Edina a Hot!-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.