Kilókon múlott a boldogsága?

Gombos Edina kövérségétől rettegett a férje!

Bár a csinos műsorvezető és kedvese már nagyon várták kislányukat, Gombos Edina párja titkon rettegett - Ő ugyanis kevés olyan nőt látott, aki ne hízott volna el szülés után...

2009.04.14 08:05ma.hu - Fotó: gombosedina.hu

Gombos Edina férje, Alberto számára a terhesség egyet jelentett az elhízással - ha valaki a családtagjai közül gyermeket várt, az jó pár kilót fel is szedett.

A kubai származású férfi nagyon félt attól, hogy a párja is így jár. Edina azonban gondoskodott arról, hogy ez ne történjen meg: összesen 9 kilót hízott terhessége alatt, szülés után pedig hamar eltüntette magáról a maradék fölösleget is. Mivel szoptat, ultrahangos zsírlebontással fogyott, hat kezeléssel elérte a kívánt hatást - adta hírül a Kiskegyed.

A szép műsorvezető és párja, Alberto Kubában ismerkedett meg, amikor Edina öt évvel ezelőtt forgatni érkezett az országba.

A romantikus találkozásból végül olyan szerelem lett, hogy az országhatárok sem állhattak az útjába.

A kubai fiú Magyarországra költözött a kedveséhez, ahol lassan bár, de ő is megtalálta a maga számítását. Októberben megszületett a páros szerelmének gyümölcse, Miranda is - a kislányt a férj hazájában, Havannában keresztelték.

A páros budapesti mindennapjaiba is becsempészi a délies temperamentumot. Gyakran járnak táncolni, nyitottak, sokat viccelődnek és úgy érzik, természetesen viselkednek.

A Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban még azt is elárulták, hogy Edina otthon gyakran jár ruha nélkül a lakásban - nem hagyják, hogy az életük bármilyen téren unalmassá váljon.

Még abba a titokba is beavatták a nézőket, hogy olykor a kislányuk pelenkázóágya a legjobb hely az élvezetre, ha megkívánják egymást!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.