Puskás Peti bevallotta: korábban rajongott érte!

Őszinte vallomás! Kínos helyzetbe került Gombos Edina!

Puskás Peti őszinte, ám zavarba ejtő vallomással bombázta meg Gombos Edinát, aki alig tudott szóhoz jutni zavarában. A Jóban Rosszban sztárja a Hal a tortán forgatásán árulta el kamaszkori érzéseit a műsorvezetőnek.

2009.04.08 13:10ma.hu

Az Aktív volt műsorvezetője zavarba jött, hirtelen nem tudott mit kezdeni a vallomással… 

- „ Amikor ott álltam képernyő előtt, és beszéltem a kamerába, soha nem fordult meg a fejemben, hogy a férfiakban más gondolatokat ébresztek, mint amilyeneknek a hírekre kellene előjönniük. Nagy meglepetés volt, hogy szexi nőnek tart. Nem tudtam kezelni ezt a helyzetet. „– mondta el a Blikknek Edina.

A vallomás pillanatai!

- „ Ez egy vicces sztori volt, amit persze meglovagoltak a többiek, és baromi zavarba jöttem. Azt gondoltam, hogy felhozom a témát, mégiscsak sokat jelentett az embernek 15 évesen, hogy van egy Gombos Edina a tévében.” – áradozott Peti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.