Jelenetek egy házasságból Siófokon!

Détár Enikő és Rékasi Károly nyilvános házasélete!

Elég sokat tud egy átlagos bulvárolvasó a Détár Enikő - Rékasi Károly színészházasságról, de most a siófoki színpadon tovább mélyítheti ismereteit...

2009.05.12 13:50ma.hu

No nem feltétlenül a két művész magánéletét illetően. Kuriózum, hogy a való életben is egy házaspár játssza el színpadon Ingmar Bergman klasszikusát, a Jelenetek egy házasságból című művet. 

A május 13-án, Siófokon bemutatásra kerülő előadás korunk ruháiban megjelenített kortárs darab, és a házaspár egyfajta jutalomjátéka.
 
A Jelenetek egy házasságból is része a Balaton7 rendezvénysorozatnak, amely május 9. és 17. között igyekszik megmutatni, miért érdemes a Balaton régióba jönni. 

Magas színvonalú szálláshelyek, igényes éttermek, kulturális programok, széles körű aktív kikapcsolódási lehetőségek, kellemes borok, és még rengeteg minden bizonyítja, hogy az élet elő- és utószezonban is remek a Balaton régióban. 

Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ Ingmar 
Bergman: Jelenetek egy házasságból 
Főszereplők: Détár Enikő és Rékasi Károly 
Időpont: május 13-án 19.00

Az előadást az érdeklődők nyáron Budapesten, a Városmajori Szabadtéri Színpadon is megnézhetik: 2009. augusztus 16-án este 20:00 órától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.