A sztár rutinos háziasszony, ám feledékeny!

Vacsoracsata: Détár Enci kicsit el is érzékenyült a végére

Enci rutinos háziasszony, így a főzés neki alaphelyzetben nem okozna gondot. Ha leszámítjuk a szétszórtságát, feledékenységét. Ami viszont itt is hamar kiderült, már a vásárlásnál is vissza kellett szaladjon a közértbe, mert elfelejtett valamit!

2009.02.03 14:20ma.hu

Az a fontos dolog pedig már csak a főzés közben jutott eszébe, hogy a húsért elfelejtett beugrani a közelben lévő vendéglőbe, akikkel beszereztette és ledaráltatta azt. 

Olyan ételekkel készült, amit már sokszor főzött, családjának ezek a kedvencei. 

Spárgakrém leves, egy abszolút házi recept alapján készülő darált marhahúsos tésztába tekerve kisütött pástétom, illetve gyerekei kedvence, császármorzsa.

Vendégségben Kristófnál!

A vacsora közben a vendégek körbenéztek a házban: Linda és Kristóf mint két gyerek, azonnal birtokba vette az emeleti gyerekbirodalmat, fakardoztak, csúszdáztak, Lajos és Gábor pedig megtalálták a zongorát, amin Lajcsi nagyon jól tud játszani, mint kiderült.

A vendégeket két produkcióval is meglepte. A vacsora előtt egy táncos énekes produkciót mutatott be két állandó fellépő társa segítségével - egyikőjük Fésűs Nelli volt!

A fiúknak nagyon tetszett az szexis egyen revüruhába öltözött lányok előadása. A vacsora zárásaként pedig Enci egy különleges meglepetéssel szolgált. 

Szüleivel régen vidéken éltek, kevesen tudják róla, de gyerekkorában sokat foglalkozott a népzenével, nemcsak néptáncolt, hanem citerázni is tanult. 

Ezt mutatta meg a vendégeinek, népviseletbe öltözött és a régi - erre az alkalomra felújított - citeráján játszott nekik. A régi gyerekkori emlékek miatt Enci kicsit el is érzékenyült a végére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.