A színésznő érezte, valami nincs rendben...

Nagy fájdalmai voltak - Détár Enikő mégsem szólt semmit!

Nem lehetett észrevenni betegségét, sem a műtét utáni lábadozását - Détár Enikő még bulizni is elment kollégáival a Macskák előadása után, bár olyan fájdalmai voltak, hogy a többiek segítették be az autóba.

Képekben a csinos színésznő-műsorvezető, Détár Enikő képgaléria

2009.02.13 13:15bulvaros.hu

Nem lehetett észrevenni betegségét, ahogyan a műtét utáni lábadozását sem, pedig minden nap többször is lehet látni az RTL klub Reflektor című magazinjában Détár Enikőt, mint műsorvezetőt.

Szerdán azonban a kereskedelmi csatorna Reggeli műsorában volt vendég, ahol a műtétjéről faggatták, ami négy hónappal ezelőtt történt, csak a családján kívül senki nem tudott róla.

Détár Enikő a Macskák című színdarab 25. évfordulójára próbált teljes lendülettel minden nap. Már érezte ő, hogy a térde nincs teljesen rendben. Az előadás után még bulizni is elment, ott már olyan fájdalmai voltak, hogy a kollégái segítették be az autójába.

Három napra rá megműtötték. A térdén volt porcleválás, majd később kiderült, hogy combízületi felszíni leválása is volt. Speciális módszerrel műtötték, így semmilyen műtéti nyom nem maradt.

Gyógytornász jár hozzá azóta is hetente kétszer, hogy gyorsabb legyen a felépülés. A beavatkozás után már három nappal férjével, Rékasi Károllyal már egy színdarabban játszott, ahol nagyon oda kellett figyelnie, hogy a nézők ne vegyék észre a sántítását.

Négy hónapra rá pedig a Macskákban is játszhatott. Nem szerette volna nagydobra verni problémáit, ezért nem is mondta el senkinek az esetet. Az mondta, ha nem kell nem is szívesen beszél róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.