Évekig szenvedett a színésznő!

Súlyos titok - Détár Enikőt csak pszichiátrián sikerült kirántani

Talán senki sem hinné el a mindig vidám Détár Enikőről, hogy voltak pillanatok az életében, amikor bizony úgy érezte: nincs tovább!

Képekben a csinos színésznő-műsorvezető, Détár Enikő képgaléria

2009.02.02 10:10ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Komoly betegséggel küzdött Détár Enikő évekkel ezelőtt - A mosolygós színésznő élete egyik napról a másikra nagyon megváltozott: megszületett a lánya, Gigi, ő azonban beleesett a szülés utáni depresszióba. Valósággal összeroppant a megfelelési kényszertől. Úgy érezte, anyának sem válik be. Kórházba került.

Férje, Rékasi Károly mindenben támogatta. Bízott abban, hogy ha a rossz időszak elmúlik, Enikőből remek anya lesz. A színésznőt végül pszichiáter rántotta ki a depresszióból, és bíztatta a sztárt a kisfia születése előtt is - adta hírül a Kiskegyed.

Détár Enikő és Rékasi Károly ma példás házasságban él két gyermekével, kettejük kapcsolatában azonban nem a depressziós időszak volt az utolsó megpróbáltatás.

Emlékezetes, hogy pár évvel ezelőtt megingott a sztárpár kapcsolata. A bulvársajtó már válásról harsogott.

A család nehéz heteket élt át, Détár Enikő ugyanis - mint ahogyan ezt a Találkozások magazinban akkor be is vallotta -, változatlanul szerette, becsülte a férjét, de az a szerelmes rajongás, melyet régen érzett, úgy vélte, már elmúlt. Azt tervezte, hogy különköltözik a párjától.

Rékasi Károly pedig nem tagadta a bulvárlapokban sem, hogy még mindig imádja a nejét, s nem fogja hagyni, hogy az elmúlt húsz év csak úgy tönkremenjen.

Néhány kétségekkel teli hét után valóban lecsendesedett a dolog: a színész házaspár együtt maradt, s ma ismét teljes köztük a harmónia.

Azóta csak a színpadon - a Jelenetek egy házasságból című darabban - idézhették fel, milyen is, amikor egy páros kapcsolatában megjelennek a problémák...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.