Lebukott a színésznő

Détár Enikő otthonról csórt, hogy legyen pénze!

A csinos színésznő-műsorvezető nem volt egy angyal - ezt ő maga is elismeri. Détár Enikő édesanyja, aki jelenleg Floridában él, tudna mesélni a lánya gyerekkoráról!

2009.01.12 13:20ma.hu

Csupán évente egyszer találkozik Détár Enikő a mamájával, amióta megözvegyült édesanyja egy floridai férfival él.

Ha azonban együtt vannak, szívesen idézgetik a színésznő csínytevéseit. Enikő ma is pironkodva emlékszik például arra: gyerekként lopott a családi porcelánokból, hogy legyen zsebpénze. Aztán lebukott, mert az egyik darab kikerült a kirakatba... Vissza kellett vásárolnia a szobrot - mesélte a Blikknek a sztár.

Détár Enikő és édesanyja nagy bánata, hogy igen messze sodorta őket egymástól az élet. Így természetesen a nagymama keveset láthatja unokáit, Gigit és Zsebit is.

Nemrég a színésznő egy mulatságos titkot is elárult a fiatalkoráról - történetesen, hogy hogyan is romantikázott először férjével, Rékasi Károllyal.

A ma népszerű színész házaspár annak idején a főiskolán ismerkedett össze. Rékasi figyelmét annyira felkeltette a csinos Enikő, hogy zavarában még egy disznóvágásra is meghívta!

Ma már mindketten örülnek annak, hogy első csókjuk mégsem a hurkák és kolbászok közelében csattant el. Végül egy házibuliban került sor a romantikus eseményre...

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.