A színésznő meglepődött, hogy tényleg megkapta!

Détár Enikő először másnak hitte!

Fizetési felszólításnak gondolta a Köztársasági Érdemrend értesítőjét Détár Enikő. Az RTL műsorvezetője több száz díjazottal együtt vehetett át kitüntetését szombaton. Az Iparművészeti Múzeumban rendezett ünnepségen a Jászai Mari-díjakat is átadták.

2009.03.16 08:30ma.hu

Détár Enikőnek, az RTL műsorvezetőjének a Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét adta át a kulturális miniszter. A színésznő azt mondja, nagyon büszke, de nem számított az elismerésre. 

- „Mikor megkaptam a borítékot, amely egy hivatalos boríték volt, mondom, úristen, ez valami büntetés már megint. Nem nyitottam ki. Pont forgatás után értem haza, és miután lehiggadtam, kinyitottam, és mondtam, hogy ezt én kaptam tényleg?” – nyilatkozta a színésznő.

Az Iparművészeti Múzeumban szombaton több százan vehettek át díjakat. Több tucat slágerének és egész pályájának elismeréseként S. Nagy István legendás dalszövegíró a Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét kapta. 

Lovagkeresztet vehetett át Nyertes Zsuzsa színész. Herendi Gábor filmrendező Balázs Béla-díjat kapott. Balázsovits Edit, Besenczi Árpád, Haás Vander Péter és Scherer Péter színészek pedig Jászai Mari-díjat kaptak az ünnepélyes átadáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.